Bevezető „Le az anyákig”. A Budapesti Iskola hozzájárulása a korai tárgykapcsolat-elméletekhez

Absztrakt: 

A Budapesti Iskola hatása a modern pszichoanalízis fejlődésére a korai tárgykapcsolati megközelítéseken keresztül című tanulmány-füzérben a négy szerző Mészáros Judit, Halász Anna, Hámori Eszter, Hódi Ágnes az elmúlt 100 év kiemelkedő gondolkodóin keresztül találtak kapcsolatot a budapesti kezdetekhez. Tanulmányaik egymáshoz illeszkednek, a megkezdett gondolatokat szövik tovább füzért alkotva, de nem egy tanulmány keretein belül.

A teljes tanulmány csak előfizetők számára olvasható! Az előfizetéshez regisztráció és bejelentkezés szükséges. Bejelentkezés után elő lehet fizetni azonnal online Paypal számláról vagy az alábbi megrendelőlap kitöltésével, átutalással. Utóbbi esetben meg kell várni, hogy az adminisztrátorunk aktiválja az előfizetést és csak utána lehet, bejelentkezés után olvasni az online tartalmakat. Az adminisztrátorral közvetlenül ide kattintva vehető fel a kapcsolat.

Amennyiben korábban már előfizetett az online tartalmakra és most nem tudja olvasni a cikkeket, akkor valószínűleg lejárt az egy éves előfizetői periódusa. Kérjük a felhasználói fiókjában ellenőrizze az előfizetés dátumát.

Üdvözlettel:
A Lélekelemzés szerkesztősége