Boldog születésnapot, Ferenczi Sándor!

FERENCZI24 - Boldog születésnapot, FERENCZI SÁNDOR!

Budapesti időpont: 2023. április 22. szombat 16 óra.
Helyszín: Ferenczi House Budapest, 1016 Budapest, Lisznyai utca 11.

Szeretettel meghívjuk a FERENCZI24 budapesti eseményére, amely a Ferenczi Sándor Egyesület http://ferenczisandor.hu, a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület helyi, és a Free Association https://www.freeassociation.pt nemzetközi szervezésében jön létre.
A FERENCZI24 a világot átívelő eseménysorozat. A nap 24 órájában több kontinensen Ferenczi Sándor műveinek felolvasása zajlik születésének százötvenedik évfordulója alkalmából. Budapesten ennek a különleges eseménynek a Ferenczi Ház nyújt otthont, ahol részletek hangzanak el Ferenczi írásaiból, a pszichoanalitikus kapcsolat és a lelki trauma új megvilágításáról. Mindez egyúttal beharangozója a nyár elején, június 9-11. között Budapesten megrendezésre kerülő Ferenczi 150th Anniversary International Conference tudományos találkozónak: https://ferenczi150budapest.org/
Az esemény házigazdája Lőrik Dóra pszichoanalitikus, a Ferenczi24 nemzetközi team tagja, beszélgetőpartnere Mészáros Judit kiképző pszichoanalitikus, a Ferenczi Sándor Egyesület elnöke. Közreműködik: Csadi Zoltán színművész. A felolvasást diszkusszió követi, a közönség bevonásával.
Az esemény részvételi hozzájárulása 1500 Ft. A résztvevők a Ferenczi Ház tevékenységét 3000, 5000, illetve 10 000 Ft-os adomány útján is támogathatják, melyet Ferenczi Sándor örökségének megőrzésére fordítunk.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!