Az analitikus kreativitása

Absztrakt: 

A tanulmány az analitikus kreativitásának kérdését járja körül, azaz részvételét az analizálttal folyó közös munkában az analitikus helyzetben. Ez érinti azt a kérdést is, hogy vajon az értelmezésekben a részletes történeti hűség rekonstrukciója történik-e, vagy inkább egy szubjektív narratív igazság megalkotása arra vonatkozóan, hogy az analizált életeseményeinek - a múltban és a jelenben - mi a jelentése és jelentősége.

A teljes tanulmány csak előfizetők számára olvasható! Az előfizetéshez regisztráció és bejelentkezés szükséges. Bejelentkezés után elő lehet fizetni azonnal online Paypal számláról vagy az alábbi megrendelőlap kitöltésével, átutalással. Utóbbi esetben meg kell várni, hogy az adminisztrátorunk aktiválja az előfizetést és csak utána lehet, bejelentkezés után olvasni az online tartalmakat. Az adminisztrátorral közvetlenül ide kattintva vehető fel a kapcsolat.

Amennyiben korábban már előfizetett az online tartalmakra és most nem tudja olvasni a cikkeket, akkor valószínűleg lejárt az egy éves előfizetői periódusa. Kérjük a felhasználói fiókjában ellenőrizze az előfizetés dátumát.

Üdvözlettel:
A Lélekelemzés szerkesztősége