LÉLEKELEMZÉS

A Lélekelemzés a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület 2006-ban indított folyóirata, amely évente két alkalommal jelenik meg. A lap a pszichoanalitikus közösségen túl olyan szakmabeliek érdeklődésére is számot tart, akik kíváncsiak arra, hol tart a pszichoanalízis ma. Célja, hogy a hagyományok ápolása mellett a pszichoanalízis legújabb vívmányait mutassa be, korszerű lenyomata legyen a legújabb eszmeáramlatoknak. A lapban pszichoanalitikus elméleti és klinikai írások mellett helyt kapnak olyan tanulmányok is, amelyek a pszichoanalízis gondolatrendszeréhez kapcsolódva vizsgálnak kulturális, társadalmi és egyéb jelenségeket.
A teljes tanulmányok csak előfizetők számára olvashatóak! Az előfizetéshez regisztráció és bejelentkezés szükséges. Bejelentkezés után elő lehet fizetni azonnal online Paypal számláról vagy az alábbi megrendelőlap kitöltésével, átutalással. Utóbbi esetben meg kell várni, hogy az adminisztrátorunk aktiválja az előfizetést és csak utána lehet, bejelentkezés után olvasni az online tartalmakat. Tehát regisztrációra ez utóbbi esetben is szükség van! Az adminisztrátorral közvetlenül ide kattintva vehető fel a kapcsolat.
MPE tagoknak az előfizetés alanyi jogon jár, amennyiben a tagdíjuk rendezve van. Nekik csak be kell lépni a weboldalra, hogy online olvashassák a Lélekelemzést.

Tovább az előfizetéshez és online olvasható lapszámokhoz