Interjú Pető Katalinnal

Absztrakt: 

Lélekelemzés: 25 évig dolgoztál a VIII. kerületi Pszichiátriai Gondozóban pszichiáterként, ebből 15 évig gondozó vezető főorvos is voltál. Munkád során számos pszichotikus beteggel találkoztál.

Pető Katalin: Igen, de még korábban kezdődött az érdeklődésem. Gimnazista voltam, amikor jegyet szereztek nekünk a MOM-ba, Pirandello: Hat szereplő szerzőt keres című darabjára, amit a Pomázi Munkaterápiás Intézet lakói adtak elő. A barátnőimmel, osztálytársakkal kivonultunk és megnéztük. Ez egy fantasztikus élmény volt. Ami a legközelebb áll az igazsághoz, hogy legelőször az fogott meg, hogy jé, ezek pont olyanok, mint mi.

A teljes tanulmány csak előfizetők számára olvasható! Az előfizetéshez regisztráció és bejelentkezés szükséges. Bejelentkezés után elő lehet fizetni azonnal online Paypal számláról vagy az alábbi megrendelőlap kitöltésével, átutalással. Utóbbi esetben meg kell várni, hogy az adminisztrátorunk aktiválja az előfizetést és csak utána lehet, bejelentkezés után olvasni az online tartalmakat. Az adminisztrátorral közvetlenül ide kattintva vehető fel a kapcsolat.

Amennyiben korábban már előfizetett az online tartalmakra és most nem tudja olvasni a cikkeket, akkor valószínűleg lejárt az egy éves előfizetői periódusa. Kérjük a felhasználói fiókjában ellenőrizze az előfizetés dátumát.

Üdvözlettel:
A Lélekelemzés szerkesztősége