Freud utolsó üzenete

Absztrakt: 

Miként Freud a maga idején, a szerző is elérkezett a számadás órájához. Azt a munkát, amit Freud a Mózesben, az idős Haynal a Mózessel való szembesülésben végzi el. A jelen tanulmány azoknak a szemináriumoknak az anyagára épül, amelyeket a szerző a genfi Pszichoanalitikus Intézetben Ferencziről és az idős Freud műveiről tartott, de felhasznál néhány gondolatot Gilbert Charbonnier-től és Jacques Press-től is, akikkel egy pszichoanalitikus közösségbe tartozik. A mérlegkészítés, a számvetés és a visszapillantás ideje ez...,a szerző úgy érezte, elkerülhetetlen, hogy régebbi munkáira is hivatkozzon.

A teljes tanulmány csak előfizetők számára olvasható! Az előfizetéshez regisztráció és bejelentkezés szükséges. Bejelentkezés után elő lehet fizetni azonnal online Paypal számláról vagy az alábbi megrendelőlap kitöltésével, átutalással. Utóbbi esetben meg kell várni, hogy az adminisztrátorunk aktiválja az előfizetést és csak utána lehet, bejelentkezés után olvasni az online tartalmakat. Az adminisztrátorral közvetlenül ide kattintva vehető fel a kapcsolat.

Amennyiben korábban már előfizetett az online tartalmakra és most nem tudja olvasni a cikkeket, akkor valószínűleg lejárt az egy éves előfizetői periódusa. Kérjük a felhasználói fiókjában ellenőrizze az előfizetés dátumát.

Üdvözlettel:
A Lélekelemzés szerkesztősége