Konferencia

 

Kedves Kollégák!

Az MPE Vezetősége a Program- és Szervezőbizottsággal egyeztetve, alapos mérlegelés után úgy döntött, hogy az Egyesület 2021 október 8-9-re tervezett Konferenciáját változatlan időpontban, online formában rendezi meg. Noha mindannyian nagyon vágytunk már a személyes találkozásra és örömmel készültünk, hogy új, szebb helyszínen lássuk viszont egymást, a járvány várható felfutása miatt biztonságosabbnak látjuk, ha idén még az online platformot választjuk.
Miután a nehéz döntés megszületett, a Program- és Szervezőbizottság lelkesen vágott bele az új feltételek közötti konferenciaszervezésbe. Szeretnénk, hogy a gazdagnak és izgalmasnak ígérkező szakmai program minél több érdeklődőhöz eljusson, és így azok is részt vehessenek a konferencián, akik számára a személyes megjelenés a távolság és az utazás kockázata miatt nem lenne lehetséges. A kényszerű fizikai távolságtartás időszakában a szokásosnál is nagyobb szükségét érezzük annak, hogy a tapasztalatok megosztása, az előadások és szakmai műhelyek révén a résztvevők feltöltődést, támogatást és inspirációt kapjanak.
 

A program itt található:
https://psychoanalysis.hu/konferencia/program

Az absztraktfüzet pedig az alábbi linken olvasható:
https://psychoanalysis.hu/absztraktfuzet_2021

A konferencián való részvételért 32 CME pont jár, ami az online konferencia esetén is érvényes.
FONTOS: A CME pontokért járó igazolás vizsgához kötött, melyhez a vizsgalap szombaton 12 15-től elérhető lesz a résztvevők számára.
A CME pontok díját az online konferencia esetén a részvételi díj befizetése automatikusan tartalmazza, így a regisztrációs lap kitöltésén kívül nincs egyéb teendő.

A konferencia Zoom-platformon történik, melyhez folyamatosan lehet majd csatlakozni. A beléptetés 2021. október 8-án, pénteken reggel 9-től, október 9-én, szombaton pedig 8 órától történik. Érdemes hamarabb belépni a konferenciára, hogy az esetleges problémákat vagy elakadásokat még a kezdés előtt megoldjuk. A konferencia Zoom-linkjét a konferencia előtti este küldjük ki e-mailben. A technikai tudnivalókról külön levelet küldünk majd.

Résztvevői jelentkezési lap

Bankszámlaszám:
11100104-19009856-38000007
(Kérjük, hogy utalásakor a közlemény rovatban mindenképpen tüntesse fel:
- az utaló nevét,
- az utalni kívánt összeghez tartozó tétel megnevezését,
- és amennyiben számla alapján történik az utalás, akkor az e-számla sorszámát is.)

Kövessék Facebook oldalunkat is: https://www.facebook.com/mpekonferencia

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Szervezőbizottság

A Programbizottság tagjai: Csigó Katalin (elnök), Gyomlai Éva és Sinkovics Andrea
A Szervezőbizottság tagjai: Cseh Júlia, Czikora Dávid, Droppa Szilvia, Linzenbold Ildikó (elnök)